bus auto fiets
Menu

Ben jij één van de gelukkige kopers van Ferdinand Huyck, dan krijg je een LIV wooncoach toegewezen die jou in Woonbelevingscentrum LIV helpt bij het maken van je woonkeuzes. Samen doorlopen jullie het hele aankoopproces: van koken en baden en de mogelijkheden van een uitbouw tot aan interieuradvies. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je veel tijd én bied je veel gemak!

Liv vooraanzicht.jpg

Alles onder één dak

LIV staat voor Leven, Inspireren en Verleiden. In de showroom van ruim 3.000 m2 staan 4 modelwoningen op ware grootte. Deze eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl. Loop er op je gemak doorheen, laat je inspireren en ontdek wat er mogelijk is qua afmetingen, afwerking en uitbouwopties. Kortom: beleef je nieuwe thuis alvast bij LIV!

Verkoopbegeleider - Linda met kopers in LIV.jpg

Stap voor stap begeleiding

Als koper bij Ferdinand Huyck krijg je een persoonlijke LIV-wooncoach toegewezen die jou in Woonbelevingscentrum LIV op alle woonvlakken adviseert en ondersteunt. De wooncoach inventariseert al je wensen, beantwoordt je vragen en denkt met je mee. Zo maak je stap voor stap de keuzes die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Klik hieronder om meer te lezen!

Laat je inspireren en adviseren bij LIV

Naar livwonen.nl

Bekijk de woningen van

Ferdinand Huyck