bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Wonen in het historische hart van Nederland

Tussen Hilversum, Amersfoort en Utrecht ligt het prachtige, bosrijke Soest; centraal in Nederland en met een rijke historie die teruggrijpt tot aan 11.000 v C.

Unieke locatie

Nieuwbouwproject Ferdinand Huyck, vernoemd naar de avonturenroman (1840) van Jacob van Lennep met Ferdinand Huyck in de hoofdrol, is gelegen tussen de Kerkstraat en de Ferdinand Huycklaan vlakbij het centrum van Soest. De woningen hebben door hun (gedeeltelijke) vrije uitzicht een landelijk karakter. De eerste sfeerschetsen van het nieuwbouwproject zijn gebaseerd op 10 twee-onder-een-kap- en 2 vrijstaande woningen in jaren ’30 stijl. Dat betekent bijvoorbeeld diepdonker, rode stenen en andere authentieke elementen uit die periode.

 • Omgeving

  Wonen in Ferdinand Huyck in Soest betekent wonen in het hart van Nederland. Soest, Soesterberg en buurtschap Soestduinen zijn de kernen in deze gemeente, die verder rijk is aan duinen, bossen, heide en weilanden. Met de grote steden Hilversum, Amersfoort en Utrecht om de hoek en toch midden in de natuur. Niet voor niks kwamen in de 17de eeuw de welgestelden uit Amsterdam naar Soest vanwege de schone lucht en de mooie natuur. 

 • Wat zit er in de buurt

  Nieuwbouwproject Ferdinand Huyck ligt in het oosten van Soest op loopafstand van het centrum met alle voorzieningen die je van een dorp mag verwachten. Het nieuwbouwproject kijkt (voor een gedeelte) uit over de boerenweilanden die liggen tussen Soest en Amersfoort. Daarnaast ligt De Lotgevallen op 5 minuten lopen van treinstation Soest en liggen de snelwegen A1, A27 en A28 op nog geen 15 autominuten afstand.

 • Wie worden je buren

  Loeiende koeien, fluitende vogels en af en toe een verdwaald konijn. En daarnaast de 45.934 inwoners die Soest rijk is. Nieuwbouwproject Ferdinand Huyck ligt tussen de Kerkstraat en de Ferdinand Huycklaan in de wijk Eng-Soest-Midden. In totaal wonen er in deze wijk ruim 6.000 mensen. De leeftijdsopbouw in de wijk is vrij gelijkmatig verdeeld met relatief wat meer mensen in de leeftijdscategorie 35- tot en met 49-jarigen.

 • Meer weten?

  Heb je vragen over dit project?
  Neem vrijblijvend contact op.

  Stel een vraag
 • KlokGroep