bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de prachtige interieurimpressies!

5 oktober 2021

De interieurimpressies van Ferdinand Huyck staan online! Ook vertellen we je in dit artikel alvast meer over het inschrijf- en toewijzingsproces van de woningen.

Over de impressies
De nieuwe impressies hierboven geven je een goed beeld van de riante woonkamers / open keukens van de woningen. De grote raampartijen en dubbele openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Zie jij jezelf al heerlijk tot rust komen in één van deze prachtige en zeer ruime woningen?

Inschrijven via bieding
Volgens de huidige planning gaan de 12 woningen van Ferdinand Huyck eind oktober of november in verkoop. Zodra de verkoop start, kun je alle informatie terugvinden op de website: van de verkoopbrochure en optielijsten tot de sfeerplattegronden en vanafprijzen per bouwnummer. Op basis van de vanafprijzen is het mogelijk om je via je accountomgeving in te schrijven met een eenmalig bod. Om jouw kans bij toewijzing te vergroten, is het mogelijk om je op meerdere bouwnummers van jouw voorkeur in te schrijven met een eenmalige bieding.

Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen op basis van de ontvangen biedingen en overige factoren (zoals wel/geen financieringsvoorbehoud en wel/geen hypotheekbelofte toegevoegd waarin staat aangegeven tot welk bedrag jij een hypotheek kunt afsluiten).

Dit kun je verwachten
De komende periode tot aan de start verkoop komt er meer informatie beschikbaar over de woningen en het inschrijfproces. Zo weet je straks bij start verkoop precies wat je kunt verwachten en is het verdere proces helemaal helder.

Heb je nu of straks vragen, dan kun je deze via de contactpagina stellen aan de betrokken makelaar: Majoor Makelaars. Het ervaren en betrokken team van Majoor Makelaars beschikt over ruime ervaring en is jou graag van dienst!

Meer over de woningen