bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ben jij klaar voor de start verkoop?

2 december 2021

De start verkoop van Ferdinand Huyck komt nu écht dichtbij: volgende week donderdag 9 december om 12.00 uur gaan de 12 twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in verkoop!

Heb jij al bepaald op welke woning(en) jij je vanaf volgende week wilt inschrijven? Hieronder leggen we nog eens uit hoe het inschrijven en de toewijzing in zijn werk gaat.

  • Inschrijven

Online inschrijven. Zodra de verkoop donderdag 9 december om 12.00 uur start, staat alle woninginformatie online en kun jij je digitaal inschrijven via het inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Eenmalige bieding, maximaal 4 voorkeuren. Na de start verkoop staan de VON-vanafprijzen online en heb je de mogelijkheid een eenmalige bieding boven deze prijs uit te brengen. Om je kans bij toewijzing te vergroten, kun je op de eerste 4 woningen van jouw voorkeur een bieding uitbrengen. Het is niet verplicht om bij je inschrijving een bieding bovenop de VON-vanafprijs uit te brengen. Doe je dit niet, dan schrijf je je in op basis van de VON-vanafprijs. De woningen kun je op volgorde van jouw voorkeur ordenen op het inschrijfformulier. Daarnaast vragen we je de benodigde NAW- en financiele gegevens in te vullen en een verklaring te uploaden van een erkend financieel adviseur dat de bieding waargemaakt kan worden. Een voorbeeld hiervan is de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken.

Inschrijfperiode. De inschrijfperiode loopt tot zondag 19 december om 23.59 uur. De toewijzing van de woningen vindt dinsdag 21 december plaats.

  • Toewijzing

Geautomatiseerde toewijzing. Alle inschrijvingen komen binnen in een gesloten systeem. Tijdens de toewijzing wordt in het bijzijn van een notaris het systeem geopend, vindt er door het systeem een controle plaats op de volledigheid van de ingevulde formulieren, waarna ook geautomatiseerd zal worden toegewezen op het beste projectresultaat. Het streven is om zoveel mogelijk inschrijvers een woning van hun (eerste) voorkeur toe te wijzen.

Bericht toewijzing. Wordt er een woning aan jou toegewezen, dan neemt de makelaar contact met je op voor het inplannen van een verkoop- en informatiegesprek. Is er helaas geen woning aan jou toegewezen, dan krijg je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Ziet een optant toch af van aankoop, dan wordt de eerstvolgende kandidaat benaderd op basis van de toewijzingslijst zoals hierboven beschreven.

Vragen/contact
Op deze pagina zijn de inschrijfvoorwaarden van Ferdinand Huyck na te lezen. Heb je op dit moment of straks bij het inschrijven vragen, dan kun je via de contactpagina terecht bij de betrokken makelaar: Majoor Makelaars.

Naar de contactpagina