bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Hier staat Ferdinand Huyck nu

23 mei 2022

Alle woningen van Ferdinand Huyck zijn verkocht. In dit artikel lees je waar het project momenteel staat en wat de volgende stappen zijn!

Verkoopfase afgerond
Met de ondertekening van alle koop-/aannemingsovereenkomst is de verkoopfase van Ferdinand Huyck officieel afgerond. De komende periode zullen de toekomstige bewoners de nodige keuzes maken om hun woning helemaal naar wens vorm te geven: van keuken, sanitair en tegelwerk tot een uitbouw of andere indeling.

Alles volgens planning
Sinds vorige maand is de omgevingsvergunning voor Ferdinand Huyck onherroepelijk en door de gemeente bevestigd. Ook is er archeologisch onderzoek geweest op de projectlocatie. De resultaten zijn binnen en er zijn geen bijzonderheden aangetroffen in de grond. Misschien spijtig voor de archeologen, maar goed nieuws voor Ferdinand Huyck. Dit betekent namelijk dat we conform planning binnenkort kunnen starten we met het bouwrijp maken van de grond!

Na het bouwrijp maken is de verwachting dat we begin oktober met de eerste bouwwerkzaamheden kunnen beginnen. Op deze website zullen we na de start bouw periodiek een update delen vanaf de bouwplaats!