bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

25 november 2021

Het is zover: we kunnen de start verkoopdatum van Ferdinand Huyck met je delen! De 12 woningen gaan donderdag 9 december om 12.00 uur in verkoop. Vanaf dan kun jij je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Dit kun je verwachten
Vanaf donderdag 9 december vind je alle verkoopinformatie online terug en kun je deze rustig doornemen: van de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure tot de technische verkoopstukken en de vanafprijzen per woning.

Heb je helder op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan vul je in je accountomgeving het digitale inschrijfformulier in. Naast het invullen van de NAW- en financiele gegevens breng je een eenmalig bod uit boven de vanafprijs van de woning(en) waarop jij je wilt inschrijven. Om je kansen bij toewijzing te vergroten, is het mogelijk om je op meerdere woningen in te schrijven. De woningen kun je op volgorde van jouw voorkeur rangschikken.

Bij de toewijzing van de woningen wordt gekeken naar de woningvoorkeuren, de hoogte van de biedingen en de financiele haalbaarheid. Het streven is om zoveel mogelijk inschrijvers een woning van hun (eerste) voorkeur aan te bieden.

Contact
Via de kavelkaart lees je meer over de verschillende woningtypes van Ferdinand Huyck en op deze pagina staan de stappen van het aankoopproces uitgelegd. Heb je nu of straks bij het inschrijven vragen, dan staat het ervaren team van Majoor Makelaars je graag te woord. De contactgegevens vind je op de contactpagina.

Naar de contactpagina