bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update start verkoop | LIV wooncoach

11 november 2021

Goed nieuws: de verkoopvoorbereiding van Ferdinand Huyck zit in de afrondende fase.

Het heeft weliswaar iets langer geduurd dan verwacht, maar we gaan ervan uit dat we begin december in verkoop kunnen met de 12 prachtige woningen! Binnenkort kunnen we de exacte start verkoopdatum met je delen.

LIV wooncoach: persoonlijke begeleiding
Onlangs vertelden we al over het inschrijfproces en over de aanbodpagina waar je informatie vindt over de verschillende woningtypes. Zodra de verkoop van start gaat, komen op de aanbodpagina ook de vanafprijzen te staan waarboven jij een eenmalig bod kunt uitbrengen.

Ben jij straks één van de gelukkige kopers van Ferdinand Huyck, dan krijg je een LIV wooncoach toegewezen die jou helpt bij het maken van je woonkeuzes. Wat is er mogelijk qua uitbouw? Wil je een extra slaapkamer op de tweede verdieping? De wooncoach inventariseert jouw wensen, beantwoordt je vragen en denkt met je mee. In de grote showroom van het LIV Woonbelevingscentrum kun je op je gemak door de verschillende modelwoningen lopen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is qua afmetingen, materialen, afwerking en uitbouwopties. Zo beleef je jouw nieuwe thuis alvast bij LIV! Je leest hier meer over de LIV wooncoach.

Keukencheque om jouw droomkeuken te realiseren
Na start van de verkoop komt alle verkoopinformatie online te staan, ook over wat er inbegrepen zit in de VON-vanafprijzen. Goed om te weten: alle woningen van Ferdinand Huyck worden opgeleverd met een luxe, complete badkamer en toiletruimte. De keuken wordt casco opgeleverd, zodat je deze naar eigen smaak kunt vormgeven. Bij de twee-onder-een-kapwoningen ontvang je een keukencheque ter waarde van € 7.500,- (incl. btw) en bij de vrijstaande woningen een keukencheque van € 9.500,- (incl. btw). Deze kun je verzilveren bij woonbelevingscentrum LIV, waar de keukenadviseur je laat zien en voelen wat er allemaal mogelijk is.

Kies je droomkeuken bij LIV