bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart!

9 december 2021

De verkoop van Ferdinand Huyck is gestart! Woon jij straks in één van deze prachtige woningen in de landelijke omgeving van Soest?

Eenvoudig digitaal inschrijven
Op de aanbodpagina kun je de woningen bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Om je hier vervolgens op in te schrijven, kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven’. Daar vul je de benodigde NAW- en financiële gegevens in en upload je een verklaring dat de financiering haalbaar is (zoals de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken). Je kunt je op maximaal 4 woningen van jouw voorkeur inschrijven en je hebt de mogelijkheid om een eenmalige bieding uit te brengen boven de VON-vanafprijs. Dit is niet verplicht: het is ook mogelijk om je op basis van de VON-vanafprijs in te schrijven.

Na digitale ondertekening verstuur je de inschrijving en ontvang je een bevestiging. De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 19 december om 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Op de downloadpagina kun je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure en technische verkoopstukken downloaden. Je kunt op deze pagina het inschrijfproces nog eens doornemen en op deze pagina lees je wat er standaard inbegrepen zit bij de woningen: van een lucht/water warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en vloerkoeling tot een luxe badkamer. De casco keuken kun je naar wens inrichten: als koper ontvang je een keukencheque ter waarde van € 7.500,- incl. btw (bij de twee-onder-een-kapwoningen) of € 9.500,- incl. btw (bij de vrijstaande woningen). Deze cheque kun je verzilveren bij Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen.

Toewijzing en vervolg
Na sluiting van de inschrijfperiode vindt de toewijzing in het bijzijn van de notaris plaats en hoor je uiterlijk woensdag 22 december of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan plant de makelaar een verkoop- en informatiegesprek met je in. Tijdens dit gesprek ontvang je meer informatie over de woning en het vervolgproces en is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Is er helaas geen woning aan jou toegewezen, dan krijg je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Ziet een optant toch af van aankoop, dan wordt de eerstvolgende kandidaat benaderd.

Vragen/contact
Heb je vragen over de woningen of jouw inschrijving, dan kun je via de contactpagina terecht bij de betrokken makelaar: Majoor Makelaars. Zij helpen je graag verder.

Naar de contactpagina