bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Ferdinand Huyck

Ferdinand Huyck wordt geen ’standaard’ nieuwbouwplan. Dit zou namelijk geen recht doen aan het historische karakter van Soest. In overleg met de gemeente en de projectontwikkelaar (RV&O) van de naastgelegen percelen hebben wij samen een gebiedsvisie gemaakt en de behoeften rondom nieuwbouw onderzocht. Hieruit bleek dat er veel interesse is in koopwoningen met een authentieke uitstraling.

 

Alle woningen zijn verkocht.

Landelijk wonen

De woningen van Ferdinand Huyck komen te liggen in de groene wijk De Eng, tussen de Ferdinand Huycklaan en de Kerkstraat. Je woont hier heerlijk landelijk, met veel natuur om je heen en tegelijkertijd het gezellige centrum van Soest op steenworp afstand. Voor je dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Soest-Zuid op loopafstand. 

Door de gunstige ligging aan de geliefde Ferdinand Huycklaan, kun je volop genieten van de groene omgeving. Zo vind je de Soester Eng in de buurt: een groot en open groengebied, gelegen op een uitloper van de Utrechtse Heuvelrug.

Onderscheidend:

  • Aansprekende, authentieke architectuur

    Aansprekende, authentieke architectuur

  • Natuurrijke omgeving

    Natuurrijke omgeving

  • Vlak bij centrum Soest

    Vlak bij centrum Soest

Naastgelegen plannen

Nabij Ferdinand Huyck worden door de projectontwikkelaar RV&O 2 aanliggende nieuwbouwontwikkelingen gerealiseerd: ten noordoosten komt Tuinen van Gaasbeek te liggen, met 10 stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen. Ten noordwesten van Ferdinand Huyck worden fraaie appartementen gerealiseerd.

Doordat wij samen met RV&O en de gemeente Soest de gebiedsvisie hebben opgesteld, sluiten de plannen qua uitstraling en architectuur mooi aan bij elkaar én bij de bestaande bebouwing van de Ferdinand Huycklaan. Op deze pagina lees je meer over de fraaie, landelijke omgeving van Ferdinand Huyck.