bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Ferdinand Huyck

Ferdinand Huyck wordt geen ’standaard’ nieuwbouwplan. Dit zou namelijk geen recht doen aan het historische karakter van Soest. In overleg met de gemeente en de projectontwikkelaar (RV&O) van de naastgelegen percelen hebben wij samen een gebiedsvisie gemaakt en de behoeften rondom nieuwbouw onderzocht. Hieruit bleek dat er veel interesse is in koopwoningen met een authentieke uitstraling.

 

Landelijk wonen

De woningen van Ferdinand Huyck komen te liggen in de groene wijk De Eng, tussen de Ferdinand Huycklaan en de Kerkstraat. Je woont hier heerlijk landelijk, met veel natuur om je heen en tegelijkertijd het gezellige centrum van Soest op steenworp afstand. Voor je dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Soest-Zuid op loopafstand. 

Door de gunstige ligging aan de geliefde Ferdinand Huycklaan, kun je volop genieten van de groene omgeving. Zo vind je de Soester Eng in de buurt: een groot en open groengebied, gelegen op een uitloper van de Utrechtse Heuvelrug.

Onderscheidend:

 • Aansprekende, authentieke architectuur

  Aansprekende, authentieke architectuur

 • Natuurrijke omgeving

  Natuurrijke omgeving

 • Vlak bij centrum Soest

  Vlak bij centrum Soest

Updates direct in je inbox?

Schrijf je in!

De planning

Sinds mei 2021 is het bestemmingsplan van Ferdinand Huyck onherroepelijk. Een mooie mijlpaal, want dit betekent dat we verder kunnen met de nadere uitwerking van het project en dat jij weer een stap dichterbij de kans bent om hier een prachtige woning te bemachtigen. Hiernaast zie je de verwachte planning.

Hoe dichterbij de start verkoop komt, hoe meer informatie er beschikbaar komt. Wil jij het nieuws direct in per mail ontvangen? Zorg dan dat je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ferdinand Huyck

Dit kun je verwachten

 • Mei 2021: bestemmingsplan onherroepelijk

  Mei 2021: bestemmingsplan onherroepelijk

 • Zomer 2021: meer woninginformatie online

  Zomer 2021: meer woninginformatie online

 • Oktober/november 2021: verwachte start verkoop!

  Oktober/november 2021: verwachte start verkoop!

Situatiekaart

Situatiekaart

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met de plannen rondom Ferdinand Huyck. In nauwe samenwerking met de projectontwikkelaar RV&O maken we van 3 plannen 1 samenhangend geheel. De situatiekaart hiernaast laat zien hoe de plannen aan elkaar liggen. Als KlokGroep zullen wij 12 nieuwe woningen realiseren - 10 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen - en een bestaande boerderij opknappen.

 

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Naar verwachting start de verkoop van Ferdinand Huyck eind 2021. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte