bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Nieuwbouwproject Ferdinand Huyck

Het project is geïnspireerd op de avonturenroman van Jacob van Lennep. Ferdinand Huyck, een jonge net afgestudeerde jurist, keert na een reis van twee jaar in Italië terug naar Amsterdam. Op de terugweg raakt hij in allerlei avonturen verwikkeld waar de plek Soest een belangrijke rol in speelt.

Visie nieuwbouwproject Ferdinand Huyck

De nieuwbouw aan de Ferdinand Huycklaan zal geen ’standaard’ nieuwbouwplan worden. In tegendeel: dat zou geen recht doen aan het historische karakter van Soest. In overleg met de gemeente én de projectontwikkelaar (RV&O) van de naast gelegen percelen, hebben wij samen een gebiedsvisie gemaakt en de behoefte van nieuwbouw in dit plan onderzocht. Hieruit is gebleken er veel interesse is in koopwoningen in jaren ’30 stijl. Op deze website komt in de nabije toekomst nog een enquête die je kunt invullen waarin je jouw persoonlijke woonbehoefte kunt aangeven.

 • Jaren 30 stijl

  Jaren 30 stijl

 • Inspraak d.m.v enquête

  Inspraak d.m.v enquête

 • Natuurrijke omgeving

  Natuurrijke omgeving

Mis geen update voor dit project

Schrijf je in!
Het project is nog in ontwikkeling

Het project is nog in ontwikkeling

Nieuwbouwproject Ferdinand Huyck in Soest is nog ontwikkeling en in samenspraak met de omgeving hopen we hier woningen te realiseren die passen in de prachtige, landelijke omgeving van de Ferdinand Huycklaan. Avontuurlijk wonen op een steenworp afstand van het centrum.

De insteek is om 14 twee-onder-een-kap- en 2 vrijstaande woningen in jaren ’30 stijl tot ontwikkeling te brengen. Hierbij proberen wij de input van de omgeving en de toekomstige bewoners in de plannen mee te nemen.

Schrijf je in en blijf op de hoogte
 • Meer weten?

  Heb je vragen over dit project?
  Neem vrijblijvend contact op.

  Stel een vraag
 • KlokGroep