bus auto fiets
Menu

Vrijstaande woning Amelia

Alles verkocht

Over het woningtype

Deze zeer ruime vrijstaande woning heeft door de rieten kap een prachtige klassieke uitstraling. Gecombineerd met het keimwerk en de aandacht voor details in de gevel is dit één van de eyecatchers van de wijk. Je parkeert de auto op één van de 2 parkeerplekken op eigen terrein. De entree heeft een fraaie, grote omkadering. Bij deze woning is de kap iets lager dan bij de andere vrijstaande woning, namelijk 10 in plaats van 11 meter. De woning sluit hierdoor goed aan bij het straatbeeld van de Ferdinand Huycklaan. De woning is gunstig gelegen aan de rand van de wijk en je kijkt vanuit de voorzijde weids uit over de weilanden aan de overkant van de Ferdinand Huycklaan. Nóg een voordeel: je geniet direct van een fraaie bestaande boom in je voortuin.

Je komt de woning binnen in de hal, met een aparte toiletruimte en de trapopgang. De open keuken ligt aan de achterzijde en aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer, waar je door de erker prachtig uitkijkt over het groene landschap. Op de eerste verdieping tref je naast de aparte toiletruimte een complete badkamer inclusief ligbad en 3 slaapkamers aan. Altijd al een grote inloopkast gewild? Met deze woning heb je daar alle ruimte voor. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, creëer hier bijvoorbeeld een extra slaapkamer of werkkamer om fijn thuis te werken.

Alle verkoopstukken kun je vinden op downloadspagina

Kenmerken

Bouw
Type woning Vrijstaande woning Amelia
Deelplan Ferdinand Huyck Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Zonnepanelen Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamer voorzieningen douche, wastafel, bad
Badkamer niveau topline
Extra speelkamer mogelijk Ja
Parkeergelegenheid 1 parkeerplaats
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 167 m2
Perceeloppervlakte 405 m2
Inhoud 666 m3
Berging Steen
Tuin
Ligging zuid
Diepte tuin ca. 10 m
Tuin breedte ca. 18 m

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
kavelkaart-online---def.jpg (1)